RENSERI

RENSERI

Vores mange år i branchen gør at vi har stor erfaring med at håndtere mange forskellige rense og vaske opgaver, så vi kan også finde en løsning, der passer til dine behov! Kom ind og hør nærmere.
Vi prioritere at kunne tilbyde de bedste og mest skånsomme rensemetoder. Det betyder at vi har fravalgt den traditionelle rensning med perchlor og i stedet benytter de nyeste mest skånsomme og miljøvenlige metoder, der er. Det betyder at du kan være sikker på at komme hjem med tøj, hvor der ikke er risiko for skadelige kemikalierester, som kommer i kontakt med din hud! Den skånsomme rens af dit tøj og andre effekter, er også bæredygtigt i den forstand at det forlænger levetiden.

For at kunne rense enhver form for beklædning så skånsomt som muligt, både for selve beklædningen og naturen, har vi valgt at benytte os af 2 forskellige rensemetoder.

Rensemetoderne er forskellige fra hinanden, og nogen former for beklædning tåler én form for rensning fremfor en anden. Det vi, som fagfolk, lægger mest vægt på er dog, at beklædningerne bliver behandlet på en sådan måde, at det bliver slidt så minimalt som overhovedet muligt. Da dette skal ske med minimalt pres på miljøet, er det derfor nødvendigt, at arbejde med flere forskellige rensemetoder.

- Kemisk Rens
Kemisk rens med Perchlor er den mest almindelige rensningsform, og blev udviklet i 1930´erne. Rensevæsken benyttes stadigvæk i dag, og regnes som den mest effektive rensningsform til de fleste typer rensning-tekstiler.
- WetClean-Vådrens
Regnes som den mest skånsomme vaske-rensningsform - også for miljøet. Vådrens er som navnet antyder, vandbaseret, og kan i en del tilfælde erstatte nødvendigheden af almindelig rens.
Herudover benytter vi os selvfølgelig af almindelig vask i industrielle vaskemaskiner.

Fordele ved vådrens

-Herudover benytter vi os selvfølgelig af almindelig vask i industrielle vaskemaskiner.
-Våd rengøring bærer ingen af de sundhedsrisici, der er forbundet med langvarig eksponering for perc.
-Beklædningsgenstande er renere.
-Vådtrensede beklædningsgenstande vil aldrig udvikle det gule udseende, der sædvanligvis ses på genstande, som gentagne gange er blevet renset med perc.
-Tøj kommer ikke hjem med resterende mængder af skadelige kemikalier som perc, hvilken off-gas og forurener biler og hjem.
-Tøj har ikke den stinkende "rensede" lugt (igen, giftige perc).
-Vådt rengøring er ofte i stand til at fjerne pletter en traditionel renser kan ikke reparere.
-Beklædningsgenstande falmer mindre, og stofferne påfører ikke så meget skade fra gentagne vaskninger.
-Våd rengøring eliminerer risikoen for forurening af grundvand.
-Naboer er sikrere fra luft eksponering for perc.
-Våd rengøring er mere energieffektiv end rensning, hvilket resulterer i et reduceret kulstoffodaftryk.