SKRÆDDERI

SKRÆDDERI

Vi har stor ekspertise og erfaring inden for skrædderfaget. Så hvad end det drejer sig om jakkesæt, bukser, skjorter, læder, tasker, pels osv. har vi erfaringen og kompetencerne. Vi et uvældigt engagement til vores kunder og styres af en enkel og gennemsigtig tilgang. At give den absolutte bedste skræddersyning kombineret med en lige så behagelig oplevelse. Vores 30 års erfaring med skræddersyning og ændringer har du dækket. Det er de detaljer, der gør forskellen, og ekspertskrædderne af forandring specialists i København ved, hvordan man kan kombinere disse detaljer for en perfekt pasform hver gang. Vi tilbyder både professionelle resultater og bekvemmelighed.

Vores team af professionelle skræddere omfatter specialister i forskellige typer skræddersyning, tekstil, brudekjoler herunder læder, tasker, pels, og meget mere, så du altid få det høj kvalitet skræddersyningstjenester til dine behov hos forandring, kort fortalt kan vi løse de skrædderi udfordringer som du står overfor, hurtigt og effektivt. Du kan stole på os og på kvaliteten af vores arbejde.

Vi har flere nye højteknologiske maskiner, herunder ’hand stitching machine’ og specielle maskiner til kanten af ærmet og kanten af jakken.
Vi forkorter ærmerne fra skulderen med denne specielle maskine at vi holder originale Surgeon’s cuffs (ægte knaphuller) uden at ødelægge din fine jakke.
Vi kan arbejde hurtigt og samtidig ramme et meget højt niveau med vores specielle maskiner. Det kræver en stor erfaring at arbejde med så professionelle maskiner, og den har vi. Derfor kan vi tilbyde høj kvalitet og korte leveringstider.